#kotona #KUOPIONENERGIA #SENTUNTEE #energiavinkki #laiteuutuudet #kodinkone #turvallisuus #resepti #energiatehokkuus #sähköauto #ilmastonmuutos #lämpö #viihde-elektroniikka #vapaalla #hyvinvointi #kolumni #kaukolämpö #verkkopalvelu #testi #piha #pääkirjoitus #sähkö #puutarha #kesämökki #pääsiäinen #valaistus #osaaminen #työ #lämmitys #blogi #kuopionenergia #sisustus #energiantuotanto #sähköasennukset #moottorilämmitys #hiilijalanjälki #sähköverkko #sentuntee #sähköpotkulauta #sähkönsiirto #sähköpalo #sähköhammasharja #sähköpyörä #kilpailut #häiriöviestipalvelu #tulevaisuus #ystävänpäivä #ilmastointi #energiapolitiikka #Tuhkanhyötykäyttö #Laskiainen #Kuopion Energia #sähkölentokone #sähkövero #sähkögrili

#kuopionenergia

Tiedotteet jakelun keskeytyksistä omaan matkapuhelimeen – Yhteystiedot ajan tasalle
Artikkeli 31.03.2021

Tieto sähkön ja lämmön jakelun keskeytyksistä, niin suunnitelluista kuin yllättävistä, kannattaa varmistaa omaan matkapuhelimeen tai sähköpostiin. Palvelun ansiosta voi varautua valtaosaan katkoista etukäteen, sillä suunnittelemattomia jakelun keskeytyksiä on hyvin harvoin.

Tuhka osana kiertotaloutta
Artikkeli 12.03.2021

Kiertotalous on talousmalli, jossa ei tuoteta jatkuvasti lisää tavaroita. Sen keskeisenä tavoitteena on säästää luonnonvaroja ja hyödyntää materiaalit tehokkaasti ja kestävästi.