#kotona #KUOPIONENERGIA #SENTUNTEE #energiavinkki #turvallisuus #laiteuutuudet #kodinkone #resepti #energiatehokkuus #sähköauto #lämpö #ilmastonmuutos #viihde-elektroniikka #vapaalla #verkkopalvelu #kolumni #kaukolämpö #hyvinvointi #piha #puutarha #sähkö #testi #kuopionenergia #blogi #työ #osaaminen #kesämökki #pääkirjoitus #pääsiäinen #valaistus #sähköpalo #lämmitys #tulevaisuus #energiantuotanto #moottorilämmitys #hiilijalanjälki #sähköverkko #sisustus #sähköasennukset #sähkönsiirto #sähkövero #sähkölentokone #sähköpotkulauta #sentuntee #Laskiainen #sähköpyörä #Tuhkanhyötykäyttö #sähköhammasharja #energiapolitiikka #ilmastointi #sähköinen liikenne #ystävänpäivä #häiriöviestipalvelu #rakentaminen #sähkögrili

#kuopionenergia

Energia kestää vertailun
Artikkeli 08.06.2021

Kuopion Energian huolto- ja toimitusvarmuus on ylpeytemme aihe. Olemme kaupunkilaisille erityisen tärkeä arjen kumppani, jonka olemassaolon huomaa yleensä silloin, jos energianjakelu tilapäisesti häiriintyy. Eli Kuopiossa varsin harvoin. Ajoittain mediassa kuitenkin nousee esiin kansalaisen tai jonkun ryhmän huoli toiminnastamme. Ei ole syytä huoleen, energia kestää vertailun!

Kuopion Energian rakentamiskohteet kesällä 2021
Artikkeli 04.05.2021

Täällä tehdään tulevaisuuden infraa – Savilahdessa yhä suurin myllerrys

Kahvia, kiitos
Artikkeli 07.04.2021

Suomessa kahvi kuuluu erottamattomana osana monen ihmisen päivään. Meillä kahvin kulutus on maailman huippuluokkaa. Suomalainen juo nykyään keskimäärin 160 litraa kahvia vuodessa. Kahvitauko on tärkeä sekä työelämässä että hoivakodeissa. Kahvi on aamiaisen keskipiste ja itsestäänselvyys vieraiden kestitsemisessä. Sankoin joukoin lähdemme liikkeelle markettien ilmaiskahvitapahtumiin.

Tiedotteet jakelun keskeytyksistä omaan matkapuhelimeen – Yhteystiedot ajan tasalle
Artikkeli 31.03.2021

Tieto sähkön ja lämmön jakelun keskeytyksistä, niin suunnitelluista kuin yllättävistä, kannattaa varmistaa omaan matkapuhelimeen tai sähköpostiin. Palvelun ansiosta voi varautua valtaosaan katkoista etukäteen, sillä suunnittelemattomia jakelun keskeytyksiä on hyvin harvoin.

Tuhka osana kiertotaloutta
Artikkeli 12.03.2021

Kiertotalous on talousmalli, jossa ei tuoteta jatkuvasti lisää tavaroita. Sen keskeisenä tavoitteena on säästää luonnonvaroja ja hyödyntää materiaalit tehokkaasti ja kestävästi.