#kuopionenergia #sentuntee

Kerro mielipiteesi sähköverkon kehittämisestä

Sähkö on tulevaisuuden energiaa, joka vaatii toimivat sähköverkot. Olemme Kuopion Sähköverkko Oy:llä saaneet valmiiksi laajan kehittämissuunnitelman, johon toivomme myös kommentteja asiakkai...

Lue lisää

#kuopionenergia #sentuntee

VÄPPI-palvelusta hyötyy niin kuluttaja kuin ammattikäyttäjä

Isännöitsijät hyödyntävät aktiivisesti Kuopion Energian ja Väreen asiakkaille kehitettyä Väppi-sovellusta. He huolehtivat työkseen rakennusten pidosta ja taloyhtiön hallinnosta. Miten he käy...

Lue lisää

#kuopionenergia #sentuntee

Sähkökaupan ammattilainen arvioi: Hinta laskee alkukesästä

Talven pimeimpään ja tällä kertaa myös kylmimpään aikaan nähtiin ennätyskorkeita sähkön hintoja. Muistissa olivat vielä edellisen vuoden lähellä nollaa käyneet markkinahinnat.

Lue lisää

#kotona #työ

Kunnon koneet kotitoimistoon

Pandemian myötä kotityöskentelystä tuli arkipäivää monille suomalaisille. Mutta miten valita oikea tietokone ja hallita rajanveto työn ja vapaa-ajan välillä?

#kotona #laiteuutuudet #piha #puutarha

Yksityispuutarhuri omalle pihalle

Robottiruohonleikkurin kehittäjä Husqvarna on esitellyt ruohonleikkurin, joka huolehtii tekoälyn avulla puutarhan terveydestä, maksimoi sen monimuotoisuuden ja sopeutuu perheen tarpeisiin.

#kodinkone #kotona #laiteuutuudet

Rakennuspölyt ja roskat pois matoilta

Rakennus- ja remonttipölyn poistaminen tavallisella kotipölynimurilla on hankalaa ja se myös yleensä tukkii ja pilaa kotipölyimurin. Siksi remontin tai rakennustyön ajaksi kannattaa ostaa tai vuokrata tarkoitukseen sopiva pölynimuri.

#video

Akkusaha on selvästi samankokoista ja tehoista polttomoottorikäyttöistä moottorisahaa nopeampi sekä käyttökustannuksiltaan edullisempi polttoaineen ja huoltojen osalta.

#video

Puunhoitajat käyttävät mieluummin akkukäyttöisiä puunhoitokoneita, kuten moottorisahoja. Keskellä asutusta toimittaessa parasta niissä on varmatoimisuus, nopeus, äänettömyys ja päästöttömyys.