#kotona #kuopionenergia #sentuntee #energiavinkki #energiatehokkuus #turvallisuus #kodinkone #kaukolämpö #laiteuutuudet #blogi #resepti #lämpö #vapaalla #sähköauto #sähkö #energiansäästö #viihde-elektroniikka #sähköinen liikenne #energiantuotanto #hyvinvointi #lämmitys #astettaalemmas #sähköverkko #tulevaisuus #piha #ilmastonmuutos #kolumni #sähkönsäästö #verkkopalvelu #työ #valaistus #kesämökki #pääkirjoitus #sähköpula #ilmastointi #testi #puutarha #sisustus #sähkönsiirto #osaaminen #aurinkopaneeli #aurinko #ympäristö #hiilijalanjälki #pääsiäinen #moottorilämmitys #sähköasennukset #sähköpalo #toimitusvarmuus #datahub #energiapolitiikka #sähköpyörä #sähköpotkulauta #kinkkutemppu #sahkolasku #sähkögrilli #häiriöviestipalvelu #tekoäly #sähköhammasharja #sähkövero #rakentaminen #ystävänpäivä #pientuotanto #Tuhkanhyötykäyttö #Laskiainen #sähkölentokone #kotivara

#hyvinvointi

Onko valta minulla vai somella?
Artikkeli 13.02.2024

Tietokirjailija, futuristi Perttu Pölönen kehottaa miettimään, minkälainen rooli somella on elämässämme ja miten se meihin vaikuttaa.

KÄYTTÖTESTI: Kuulokkeet kuulon tueksi
Artikkeli 13.02.2024

Jossain vaiheessa jokaisen kuulo alkaa heiketä ja kuulemisesta tulee vaikeampaa esimerkiksi hälyisissä tilanteissa. Varsinaista kuulolaitetta ei kuitenkaan halua vielä hankkia, mikä avuksi? Auttaisivatko aikuisten kuulokkeet? Testasimme, onko Doron Hearing Bugs -kuulokkeista kuulon tueksi.

Valmista itse ihanat joulun ja talviajan koristeet
Artikkeli 22.11.2023

Tonttuja, kransseja ja kuusen koristeita. Joulu on taas ajankohtainen. Kokoa mieleisesi kierrätysmateriaalit ja päästä luova mielikuvituksesi valloilleen.

Hiihdon suosio jatkuu – muista myös suksihuolto
Artikkeli 22.11.2023

Hiihdon aktiiviharrastajille suksien hankinta ja huolto ovat tuttuja. Kiinnostaako perinteinen tyyli vai haluatko tutustua luisteluhiihdon saloihin? Entä miten sukset kannattaa huollattaa tai huoltaa itse? 

Kuopiolaiset opiskelijat kertovat mitä vastuullisuus merkitsee heille ─ ’’Tee sellainen asia joka päivä, joka...’’
Artikkeli 30.10.2023

Vastuullisuus on tuttu sana yritysten vuosikertomuksista, politiikasta ja mediasta, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä? Kuopion Energialle ja Kuopion Opiskelija-asunnoille, Kuopakselle, asumisen ja elämisen vastuullisuus ovat olleet liiketoimintaa ohjaavia arvoja jo pitkään. Kuopion Energia ja Kuopas päättivät yhdessä selvittää, mitä Kuopiossa asuvat opiskelijat pitävät vastuullisena ja mitä vastuullisuus merkitsee heille.

Yhteinen kieli löytyi kiekkokaukalosta — Ilo, energia ja onnistumisen tunne kannustavat sitoutumaan
Artikkeli 25.10.2023

Jääkiekkoharrastus haukkaa ison osan vapaa-ajasta, mutta treeneihin KalPan U14 pohjoinen -joukkueen nuoret pelaajat tulevat aina mielellään. Hallilla tärkeä harrastus tuo iloa ja onnistumisia sekä tasapainoa haastaviin vuosiin. Joukkuekavereiden kanssa kasvetaan yhdessä.