#kotona #kuopionenergia #sentuntee #energiavinkki #energiatehokkuus #turvallisuus #kodinkone #laiteuutuudet #resepti #lämpö #blogi #kaukolämpö #sähköauto #vapaalla #viihde-elektroniikka #energiansäästö #sähkö #energiantuotanto #astettaalemmas #sähköinen liikenne #hyvinvointi #lämmitys #sähköverkko #piha #ilmastonmuutos #sähkönsäästö #verkkopalvelu #kolumni #valaistus #tulevaisuus #kesämökki #sähköpula #sisustus #puutarha #pääkirjoitus #testi #aurinkopaneeli #työ #sähkönsiirto #ilmastointi #aurinko #osaaminen #hiilijalanjälki #pääsiäinen #moottorilämmitys #sähköasennukset #sähköpalo #ympäristö #energiapolitiikka #sähköpyörä #datahub #sähköpotkulauta #sähkögrilli #toimitusvarmuus #sahkolasku #Tuhkanhyötykäyttö #tekoäly #Laskiainen #häiriöviestipalvelu #ystävänpäivä #rakentaminen #sähkölentokone #pientuotanto #sähköhammasharja #kilpailut #kotivara #sähkövero

#blogi

Kaukolämmön asiakastyytyväisyys - tavoitteena parempi palvelu
Artikkeli 22.11.2023

Mitähän tekoäly kertoo kaukolämmön asiakastyytyväisyydestä? Ainakin sen, että siihen vaikuttavat useat eri tekijät lämmön toimitusvarmuudesta ja asiakaspalvelusta ympäristöystävällisyyteen. Ihan hyvä aihio, mennään siis aiheeseen.

TET-jakso Kuopion Energialla
Artikkeli 07.11.2023

Valitsin Kuopion Energian TET-paikaksi oman mielenkiinnon vuoksi ja voin sanoa, että oli oikea valinta lähteä tänne. Olen päässyt kahden viikon aikana tutustumaan usealle eri puolelle kuten sähköverkon, kaukolämmön, tuotannon ja hallinnon puolelle. Kaikki työtehtävät ovat olleet kiinnostavia, mutta varmaankin parhaiten mieleeni jäi erilaisten asentajien työt.

Hämärähommia
Artikkeli 06.10.2023

Kalenteri sen näyttää ja kroppakin sen tuntee – loppusyksyn kosteus ja hämärät ajat ovat täällä taas. Eikä tämä ketään varmaan päässyt yllättämään. Se on talven ja autoilijoiden välinen jokavuotinen haaste.

4 + 1 syytä valita hiilineutraali kaukolämpö
Artikkeli 18.09.2023

Vuoden 2021 joulukuun 3. päivä merkitsi merkittävää käännekohtaa Suomen energiakentässä. Laki energian alkuperätakuista astui voimaan. Energiavirasto ryhtyi valvomaan lämmityksen ja jäähdytyksen alkuperää tarkemmin, tarjoten valveutuneille kuluttajille mahdollisuuden varmistua siitä, että ostamansa lämpö on tuotettu luvatulla tavalla – uusiutuvilla energianlähteillä.

Nopeita muutoksia energiakentässä – poikkeuksellisesti turbiinikin kesälomaili
Artikkeli 18.08.2023

Energiamarkkinoilla on koettu isoja mullistuksia. Polttoaineiden hinnat ovat räjähtäneet ja energian hintojen muutokset ovat aiheuttaneet poikkeuksellisia tilanteita. Tulevaisuudessa energiaratkaisuilta vaaditaan joustavuutta ja ketteryyttä.

Sisällöntuottajaharjoittelijana Kuopion Energialla
Artikkeli 28.07.2023

Miten muotoilun opiskelija päätyy energia-alalle kesätöihin? Mitä sisällöntuottajaharjoittelijan työnkuva pitää sisällään? Entä millaisia valmiuksia kesätyöt tässä roolissa vaativat?