#kotona #kuopionenergia #sentuntee #energiatehokkuus #energiavinkki #turvallisuus #kodinkone #kaukolämpö #laiteuutuudet #blogi #resepti #vapaalla #lämpö #viihde-elektroniikka #sähköauto #sähkö #energiansäästö #sähköinen liikenne #energiantuotanto #hyvinvointi #astettaalemmas #lämmitys #tulevaisuus #sähköverkko #työ #piha #kesämökki #kolumni #ilmastonmuutos #sähkönsäästö #verkkopalvelu #valaistus #osaaminen #ilmastointi #pääkirjoitus #puutarha #sähköpula #testi #sisustus #ympäristö #aurinkopaneeli #sähkönsiirto #aurinko #hiilijalanjälki #pääsiäinen #moottorilämmitys #sähköasennukset #sähköpalo #toimitusvarmuus #sähköpyörä #datahub #energiapolitiikka #kinkkutemppu #sähköpotkulauta #sahkolasku #tekoäly #sähkögrilli #häiriöviestipalvelu #sähköhammasharja #sähkövero #kilpailut #rakentaminen #ystävänpäivä #pientuotanto #Tuhkanhyötykäyttö #Laskiainen #sähkölentokone #kotivara

#häiriöviestipalvelu

Sähköt katkesivat - Mitä teen?
Artikkeli 22.04.2024

Sähkökatkot ovat harmillisia tapahtumia, jotka yleensä yllättävät kesken sähkön käytön. Onneksi ne ovat suhteellisen harvinaisia ja lyhytkestoisia näin kaupunkiverkkoalueella, mutta lähes häiriöttömään sähkönjakeluun tottunutta katkot voivat harmittaa paljonkin. Miten me jakeluverkkoyhtiönä toimimme, jotta sähkökatkot pysyisivät mahdollisimman lyhyinä ja harvinaisina? Entä miten asiakkaan tulisi toimia, kun sähköt katkeavat?

Tiedotteet jakelun keskeytyksistä omaan matkapuhelimeen – Yhteystiedot ajan tasalle
Artikkeli 31.03.2021

Tieto sähkön ja lämmön jakelun keskeytyksistä, niin suunnitelluista kuin yllättävistä, kannattaa varmistaa omaan matkapuhelimeen tai sähköpostiin. Palvelun ansiosta voi varautua valtaosaan katkoista etukäteen, sillä suunnittelemattomia jakelun keskeytyksiä on hyvin harvoin.