#kotona #KUOPIONENERGIA #SENTUNTEE #energiavinkki #laiteuutuudet #kodinkone #resepti #turvallisuus #energiatehokkuus #sähköauto #lämpö #ilmastonmuutos #viihde-elektroniikka #hyvinvointi #kaukolämpö #vapaalla #kolumni #verkkopalvelu #testi #piha #sähkö #kuopionenergia #osaaminen #pääkirjoitus #työ #kesämökki #puutarha #pääsiäinen #lämmitys #blogi #valaistus #hiilijalanjälki #sähköverkko #sisustus #energiantuotanto #sähköasennukset #moottorilämmitys #sentuntee #sähköpotkulauta #sähkönsiirto #sähköpalo #sähköhammasharja #sähköpyörä #rakentaminen #häiriöviestipalvelu #tulevaisuus #ystävänpäivä #ilmastointi #energiapolitiikka #Tuhkanhyötykäyttö #Laskiainen #sähkölentokone #sähkövero #sähkögrili

#SENTUNTEE

KPY Novapoliksen vastuullinen valinta – Toimintavarma ja energiatehokas Kallan kylmä
Artikkeli 18.02.2021

Lämmityksen, jäähdytyksen ja lämmöntalteenoton kokonaisuudella on suuri merkitys ilmastonmuutoksen hillinnässä. Isoissa kiinteistöissä sillä voidaan säästää merkittävästi energiaa, rahaa ja päästöjä. Tämä edellyttää tuotantolaitoksia ja verkostoja lämmön ja kylmän siirtämiseen. Tarvitaan myös kaukokatseisia energia- ja kiinteistöammattilaisia, jotka investoivat uusiin ilmasto- ja ympäristöystävällisiin mahdollisuuksiin.

Kuopion Energian brändiuudistus: Brändi syntyy asiakkaan kokemuksesta
Artikkeli 18.02.2021

Kuopion Energia on uudistanut ja kirkastanut brändinsä viime vuoden aikana, ja työ jatkuu edelleen. Kuopion Energian laaja brändiuudistus toteutettiin yhteistyössä kuopiolaisen luovan toimiston Ahooy Creativen kanssa. Tärkeintä uudistustyössä oli kuulla asiakkaita ja työntekijöitä – mikä on heille tärkeää ja mihin tulee panostaa tulevaisuudessa entistä vahvemmin. Kysyimme myös Suomen ainoalta brändiprofessorilta Saila Saraniemeltä, mitä brändi oikein tarkoittaa ja miksi sen uudistaminen on tärkeää.

Merkityksellinen työ auttaa jaksamaan
Artikkeli 18.02.2021

KYSin tartuntatautien ehkäisystä ja hoidosta huolehtiva infektio- ja sairaalahygieniayksikkö on joutunut koville kuluneen talven ja viime vuoden aikana. Koronan torjuntaan liittyviä konsultointipyyntöjä on tullut monelta taholta ja ohjeistuksia on päivitetty jopa päivittäin uuden tiedon valossa. Infektioylilääkäri Irma Koivula ja osastonhoitaja, hygieniahoitaja Ella Mauranen kertovat vaativasta työstään pandemian torjunnan etujoukoissa. 

Kuopiossa tehdään merkityksellistä työtä
Artikkeli 18.02.2021

Vuosi sitten tähän aikaan olimme autuaan tietämättömiä, miten erikoinen vuosi olisi edessä. Kuopion Energialla viimeistelimme tuolloin kuumeisesti brändistrategiaa sekä suunnittelimme sen lanseerausta, ja valmistelimme muun muassa Savilahden kaukojäähdytyslaitoksen vihkiäisiä.

Voimalaitoksen prosessivesien puhdistaja
Artikkeli 18.02.2021

Vesilaitosasiantuntija Merja Korhonen on työskennellyt Kuopion Energian palveluksessa jo 35 vuoden ajan. Hänen tärkein tehtävänsä on,huolehtia, että Haapaniemen voimalaitos saa sähköntuotannon prosessiin puhdasta vettä. Vedellä on keskeinen tehtävä energiantuotannossa. Voimalaitoksen tuotantoprosessissa lämpöenergia muutetaan turbiinin liike-energiaksi.

Sähkön- ja lämmönkulutus seurantaan Väppi-sovelluksella
Artikkeli 18.02.2021

Tiesithän, että Kuopion Energian ja Kuopion Sähköverkon asiakkaana sinulla on käytössäsi maksuton Väppi-sovellus?