Kuopiossa tehdään merkityksellistä työtä

Kuopiossa tehdään merkityksellistä työtä

18.02.2021

Vuosi sitten tähän aikaan olimme autuaan tietämättömiä, miten erikoinen vuosi olisi edessä. Kuopion Energialla viimeistelimme tuolloin kuumeisesti brändistrategiaa sekä suunnittelimme sen lanseerausta, ja valmistelimme muun muassa Savilahden kaukojäähdytyslaitoksen vihkiäisiä.

Monet suunnitelmat muuttuivat. Brändiuudistus saatiin kuitenkin toteutettua suunnitelmien mukaisesti ja se esiteltiin asiakkaille ja yhteistyökumppaneille viime toukokuussa. Kokonaisuuden viimeisenä isona uudistuksena on Sähköviesti-lehden ilmeuudistus, joka konkretisoituu tässä vuoden ensimmäisessä lehdessä. Lehden asiasisältö pysyy ennallaan, mutta lehden ulkoasu on uusi ja raikas.

Brändiuudistuksemme ei ole ollut vain pintakiillotusta ja autojen uudelleenteippauksia, vaan sen tärkein tavoite oli määritellä, millainen yritys Kuopion Energia on nyt ja tulevaisuudessa. Erityisen tärkeää brändityössämme oli tarkastella, mitä asiakkaamme meiltä odottavat. Lupauksemme kiteytyy seuraaviin lauseisiin: Olemme sitoutuneet toimittamaan kuopiolaisille sähköä, lämpöä ja viilennystä vastuullisesti. Pidämme lämpötilan sopivana ja sähköt päällä kaikissa olosuhteissa, jotta asiakkaamme voi elää tavallista, huoletonta arkea. Brändiuudistuksestamme voit lukea lehden sivuilta 6–7. Samassa artikkelissa on Suomen ainoan brändiprofessorin Saila Saraniemen haastattelu, jossa hän kertoo, mitä brändi oikein tarkoittaa ja miksi sen uudistaminen on tärkeää.

Vaikka kaukojäähdytyslaitoksen vihkiäiset siirtyivät hamaan tulevaisuuteen, sen toiminta käynnistyi suunnitellusti viime kesänä. Ympäristöystävällisen Kallan kylmä -lähijäähdytyksen ovat jo valinneet Kuopion Yliopistollinen sairaala, Savon koulutuskuntayhtymä ja KPY Novapolis. KPY Novapolikselle vastuullinen liiketoiminta on lähtökohta ja on hienoa, että me paikallisena yrityksenä pystyimme tarjoamaan heidän tarpeitaan vastaavan jäähdytys- ja lämmitysratkaisun. Lehden sivuilta 28–29 löydät lisää tietoa siitä, miten kiinteistöliiketoiminta vihertyy.

Kuopion yliopistollinen sairaala on Pohjois-Savon tuki ja turva monella tapaa. Kuluvan talven ja viime vuoden aikana kysiläiset ovat joutuneet koville koronan takia. Erityisen koville on joutunut tartuntatautien ehkäisystä ja hoidosta huolehtiva infektio- ja sairaalahygieniayksikkö. Iloksemme saimme tähän lehteen KYSin infektioylilääkäri Irma Koivulan ja osastonhoitaja, hygieniahoitaja Ella Maurasen haastattelun. Lehden sivuilla 4–5 he kertovat vaativasta työstään pandemian torjunnan etujoukoissa.

Yhdyn täysin Irman ja Ellan ajatukseen, että merkityksellinen työ auttaa jaksamaan. Me täällä Kuopion Energialla teemme joka päivä töitä sen eteen, että toimitamme asiakkaillemme paremman huomisen energiaa. Kotikaupungistasi.

 

Satu Nurminen

Kuopion Energia Oy
Henkilöstö- ja viestintäpäällikkö

 


Kommentit

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua!

#KUOPIONENERGIA #SENTUNTEE  

KPY Novapoliksen vastuullinen valinta – Toimintavarma ja energiatehokas Kallan kylmä

Lämmityksen, jäähdytyksen ja lämmöntalteenoton kokonaisuudella on suuri merkitys ilmastonmuutoksen hillinnässä. Isoissa kiinteistöissä sillä voidaan säästää merkittävästi energiaa, rahaa ja päästöjä. Tämä edellyttää tuotantolaitoksia ja ver...

#KUOPIONENERGIA #SENTUNTEE  

Kuopion Energian brändiuudistus: Brändi syntyy asiakkaan kokemuksesta

Kuopion Energia on uudistanut ja kirkastanut brändinsä viime vuoden aikana, ja työ jatkuu edelleen. Kuopion Energian laaja brändiuudistus toteutettiin yhteistyössä kuopiolaisen luovan toimiston Ahooy Creativen kanssa. Tärkeintä uudistustyös...

#KUOPIONENERGIA #SENTUNTEE  

Merkityksellinen työ auttaa jaksamaan

KYSin tartuntatautien ehkäisystä ja hoidosta huolehtiva infektio- ja sairaalahygieniayksikkö on joutunut koville kuluneen talven ja viime vuoden aikana. Koronan torjuntaan liittyviä konsultointipyyntöjä on tullut monelta taholta ja ohjeistu...

Katso myös nämä aihepiirit!

#blogi #KUOPIONENERGIA #pääkirjoitus #SENTUNTEE