Valitse itse, imuroi tai imuroi ja moppaa

Valitse itse, imuroi tai imuroi ja moppaa

12.09.2023

iRobot on tuonut markkinoille Roomba Combo i5+ -robotti-imurin ja -mopin. Laite muuntuu helposti kaikkien pintojen pölynimurista kovien lattioiden imuriksi ja mopiksi, kun pölysäiliö vaihdetaan moppisäiliöön. 

Roomba Combo i5+ on ihanteellinen valinta pienempiin koteihin, sillä se osaa navigoida optimaalisesti eri huoneissa ja siivoaa loogisesti ja tarkoituksenmukaisesti suorissa riveissä.

iRobot Home -sovelluksella käyttäjä voi luoda Smart Map -älykartan ja määrittää huoneiden nimet huonekohtaista siivousta varten. Siivoustyö voidaan käynnistää iRobot Home -sovelluksen kautta tai äänikomennolla, kun robotti on yhdistetty ääniavustajayksikköön.

Jos robotin akku tyhjenee, laite lataa itsensä automaattisesti ja jatkaa sitten siivousta, kunnes työ on valmis. Pölysäiliötä käytettäessä Roomba Combo i5+ tyhjentää automaattisesti jopa 60 päivän lian ja pölyn ulkoiseen Clean Base -pölysäiliöön, joka toimii samalla robotin latausasemana.

 


 

Hintataso noin 749 e
Lisätietoja: witt.fi

 


Kommentit

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua!

#energiatehokkuus #ilmastointi #kotona #lämmitys  

Ilmalämpöpumpun käytössä ja huollossa on omat niksinsä

Ilmalämpöpumppu lämmittää tehokkaasti ja auttaa pienentämään kodin energiakuluja. Edellytyksenä kuitenkin on, että laitetta käytetään sekä huolletaan oikein.

#sähkö #sähköinen liikenne #tulevaisuus  

Sähkö antaa voimaa myös maan alla

Sähköistäminen etenee maalla, merellä, ilmassa – ja maan alla. Suomalaiset ovat maailman kärjessä akkukäyttöisten kaivoskoneiden kehittämisessä.

#kotona #viihde-elektroniikka  

Kunnon telkku leffamaratooneihin

Syksyn lähestyessä on aika katsastaa televisiotarjontaa ja miettiä olisiko aika hankkia uusi virtapihi 65-tuumainen televisio? Televisioiden virrankulutusta ollaan myös rajoittamassa.

Katso myös nämä aihepiirit!

#kotona #energiavinkki #energiatehokkuus #turvallisuus #vapaalla #kolumni #verkkopalvelu #ilmastonmuutos #viihde-elektroniikka #sentuntee #sähköverkko #kuopionenergia #sähkö #resepti #kaukolämpö #energiantuotanto #työ #kodinkone #laiteuutuudet #sähkönsiirto #energiansäästö #kesämökki #tulevaisuus #piha #lämpö #hyvinvointi #osaaminen #puutarha #aurinko #aurinkopaneeli #sähköinen liikenne #sähkönsäästö #astettaalemmas #valaistus #energiapolitiikka #sähköpula #sisustus #datahub #ympäristö #lämmitys #ilmastointi #sähköauto #tekoäly #ystävänpäivä #hiilijalanjälki #pääkirjoitus #sähköasennukset #Laskiainen #sähkövero #toimitusvarmuus #testi #pääsiäinen #sahkolasku