Palveluvastaava neuvoo kaukolämpöasioissa

Palveluvastaava neuvoo kaukolämpöasioissa

21.11.2022

Lämmönjakokeskusten tarkastuksia, liittymäsopimuksia, teknistä neuvontaa sekä älykkään lämmönsäädön selvityksiä – niistä koostuvat palveluvastaava Antti Lappalaisen työpäivät.

Hän on koulutukseltaan koneinsinööri, jolla on kokemusta tuotannon työtehtävistä suunnitteluun, laadunvalvontaan ja myyntiin. Antti aloitti Kuopion Energialla palveluvastaavana alkuvuodesta 2021.

Antti nauttii työnsä liikkuvuudesta. Vaikka työtehtävät ovat samanlaisia, asiakaskohtaamiset tekevät työstä kiinnostavaa. Pääasiassa hän neuvoo pientalojen ja taloyhtiöiden kaukolämmitykseen liittyvissä asioissa.

Kaukolämmön 6 000 erilaista asiakasta asettavat kuitenkin palveluvastaavalle haasteen.

– Asiakkailla voi olla erilaisia lämmityslaitteita 70-luvulta tähän päivään. Niistä kaikista pitäisi pysyä kärryillä. Se otti oman aikansa, mutta nyt sekin puoli on hanskassa, sanoo Antti.

– Ei mitään asioita kuitenkaan ratkota yksin, vaan työyhteisöstä on aina apua, hän lisää.

Antin työtehtäviin kuuluu myös myyntiä ja markkinointia. Palveluvastaavaan voi olla yhteydessä kaikkiin kaukolämpöön liittyvissä asioissa.

 

Uusia maisemia sähköpyörän selästä

Antti asuu vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa Siilinjärvellä. Viime aikoina miehen vapaa-aikaa on vienyt omakotitalon rakennusprojekti. Mieluisia harrastuksia ovat myös matkustelu ja laskettelu.

– Työnantajan kautta on polkupyöräetu, joka on lompakolle ystävällinen tapa saada mieleinen polkupyörä. Nyt olenkin kulkenut lähimaastossa sähkömaastopyörällä. Lähden kotipihasta ja huomaan yhtäkkiä, että onkin mennyt kolme tuntia metsässä. Se on hyvä tapa löytää ihan uusia paikkoja läheltä!

 

Teksti: Aino Soutsalmi
Kuva: Jape Tiitinen

 


Kommentit

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua!

#kuopionenergia #pääkirjoitus #sentuntee  

Kysyntä, tarjonta ja vihreä siirtymä

Energian tuonnin loppuminen Venäjältä kiihdyttää siirtymistä uusiin kestävämpiin energiamuotoihin. Valitettavasti siirtyminen ei tapahdu kivuttomasti.

#kuopionenergia #sentuntee  

Arvailun tilalle faktaa ja älykästä lämmönsäätöä

Urpo Hirvonen esittelee tyytyväisenä Saarijärventie 13:n uutta lämmönjakokeskusta ja sen älykästä lämmönsäätöä. – Nyt on nykyaikaiset vehkeet viimeistä huutoa. Tulee säästöä ja saadaan ‘mutun’ tilalle faktatietoa lämpötiloista ja kulutukse...

#kuopionenergia #sentuntee  

Kaukolämmön uudet tuotteet vastaavat muuttuviin tarpeisiin

Kaukolämmön tuotteet uudistuvat vuoden vaihteessa. Tuoteuudistuksen lähtökohtana on ollut Kuopion Energian halu vastata asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Kaukolämmön uusi alkuperätakuujärjestelmä mahdollistaa ilmastotietoisen eli hiilineut...

Katso myös nämä aihepiirit!

#astettaalemmas #blogi #energiansäästö #energiantuotanto #energiavinkki #hiilijalanjälki #hyvinvointi #häiriöviestipalvelu #ilmastointi #ilmastonmuutos #kaukolämpö #kotona #kuopionenergia #pientuotanto #pääkirjoitus #rakentaminen #sentuntee #sähkö #sähköauto #sähköinen liikenne #sähkönsäästö #sähköverkko #Tuhkanhyötykäyttö #tulevaisuus #turvallisuus