Vaikuttavaa äänentoistoa kesän juhliin

Vaikuttavaa äänentoistoa kesän juhliin

16.05.2023

Sony julkisti uuden SRS-XV800-bilekaiuttimen, joka on suunniteltu juhlia varten.

Olipa käyttäjä sitten järjestämässä eeppisiä juhlia tai nauttimassa suosikkielokuvien tai sarjojen katselusta, kaiutin tarjoaa voimakkaan, huoneen täyttävän äänentoiston riippumatta siitä, mitä ja missä kuunnellaan.

SRS-XV800:ssa on Omni-directional Party Sound -äänentoisto, joka kuljettaa voimakkaan äänen tilan jokaiseen nurkkaan. Sisäänrakennetun riittoisan akun ansiosta kuunteluaika on jopa 25 tuntia. Jos kaiuttimesta loppuu akku, pikalatauksella saa 10 minuutissa kolme tuntia lisää soittoaikaa.

Lisätiedot: www.sony.net


Kommentit

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua!

#energiatehokkuus #ilmastointi #kotona #lämmitys  

Ilmalämpöpumpun käytössä ja huollossa on omat niksinsä

Ilmalämpöpumppu lämmittää tehokkaasti ja auttaa pienentämään kodin energiakuluja. Edellytyksenä kuitenkin on, että laitetta käytetään sekä huolletaan oikein.

#kotona #viihde-elektroniikka  

Kunnon telkku leffamaratooneihin

Syksyn lähestyessä on aika katsastaa televisiotarjontaa ja miettiä olisiko aika hankkia uusi virtapihi 65-tuumainen televisio? Televisioiden virrankulutusta ollaan myös rajoittamassa.

#kotona #lämmitys #sisustus #valaistus  

Parvekkeen tai terassin käyttökausi pitenee lämmityksellä

Parvekkeen tai terassin käyttökausi pitenee panostamalla hyvään lattiaeristykseen, lasitukseen ja säteilylämmitykseen. Riittävän tehokas infrapunalämmitin on toimiva ja energiatehokas ratkaisu, jos parvekkeesta haluaa nauttia viileämmälläki...

Katso myös nämä aihepiirit!

#kotona #energiavinkki #energiatehokkuus #kodinkone #resepti #laiteuutuudet #turvallisuus #viihde-elektroniikka #astettaalemmas #energiansäästö #lämpö #hyvinvointi #sähkönsäästö #testi #piha #valaistus #ilmastointi #vapaalla #puutarha #sisustus #sähköpula #sähkö #lämmitys #aurinko #pääsiäinen #aurinkopaneeli #kaukolämpö #energiantuotanto #osaaminen #sähköpalo #työ #tulevaisuus #hiilijalanjälki #sähköasennukset #sähkögrilli #sähkönsiirto #kesämökki #sähköinen liikenne #sähköverkko #sähköhammasharja #moottorilämmitys #verkkopalvelu #kotivara #sähköauto #kolumni #ilmastonmuutos #sahkolasku