Televisio napin painalluksella suorasta kaarevaksi

Televisio napin painalluksella suorasta kaarevaksi

17.02.2023

Uusi televisio yhdistää sekä suoran että kaarevan näytön hyödyt yhdestä paketista. LG OLED Flex mahdollistaa litteästä näytöstä kaarevaan siirtymisen yhdellä kaukosäätimen napin painalluksella.

Uuden sukupolven OLED-televisio on varustettu hyvällä, pelaamisen vaatimalla kuvanlaadulla ja täysillä peliominaisuuksilla. Tämä tuote kokoaa molempien näyttötyyppien hyödyt yhteen tuotteeseen.

OLED:n ominaisuudet, kuten lähes ääretön musta ja eloisa värintoisto, ovat tehneet paneelityypistä suositun pelaajien keskuudessa. OLED Flex lisää kokonaisuuteen nopean, 0,1 millisekunnin vasteajan sekä äärimmäisen lyhyen syöttöviiveen. Kaareva näyttö takaa paremman uppoutumisen pelimaailmaan.

Tämä televisio tarjoaa sekä suoran että kaarevan näytön hyödyt yhdessä paketissa. Kaareva näyttö mahdollistaa suoraan näyttöön verrattuna aivan eri tasoisen uppoutumisen pelimaailmaan, mutta aina on tilanteita, joissa kaarevuus ei ole paras vaihtoehto. Television katselussa sekä useamman pelatessa samaan aikaan, laite tarjoaa suoran näytön.

Taipuvan television kaukosäätimeen on mahdollista esiasettaa kaksi kaarevuusastetta, jolloin näiden välillä vaihtaminen käy yhdellä napin painalluksella. Kaarevuuden lisäksi korkeutta ja kallistusta voidaan säätää manuaalisesti, mikä takaa entistä paremman ergonomian. Näytön kallistuskulma on 10 astetta ylös ja 5 astetta alas päin. Korkeuden säätöväli on 140 millimetriä.

Lisätiedot: www.lg.com/fi

 


Kommentit

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua!

#kesämökki #kotona #viihde-elektroniikka  

Varmista televisiosi toimivuus myös jatkossa

Suomessa on käynnissä HD-siirtymä, jossa vapaasti katsottavat tv-lähetykset lähetetään vaiheittaisen siirtymäajan jälkeen vain teräväpiirtolaadulla. Muutos saattaa pimentää vanhan television. Tarkasta, että televisiosi toistaa teräväpiirtol...

#energiatehokkuus #energiavinkki #kesämökki #kotona #vapaalla  

Vietä juhannus kestävästi

Lähestyvä juhannus on monille kesän kohokohta. Kesäkelit asettavat haasteita elintarvikkeiden kylmäketjulle. Myös jätehuollosta ja kierrätyksestä on huolehdittava juhannuksena. Tehdään juhannuksesta ekologinen ja iloinen juhla.

#energiatehokkuus #energiavinkki #ilmastointi #kotona  

Torju lämpö, säästä viilennyksessä

Helteet nostavat nopeasti asuntojen ja toimistojen lämpötiloja. Torjumalla lämpö mahdollisimman tehokkaasti, säästyy selvästi viilennysenergiaa ja sisätiloissa on miellyttävämpi oleskella. Kun jäähdytät koneellisesti jo muutaman asteen lämp...

Katso myös nämä aihepiirit!

#kotona #energiavinkki #energiatehokkuus #kodinkone #laiteuutuudet #resepti #turvallisuus #energiansäästö #viihde-elektroniikka #astettaalemmas #hyvinvointi #lämpö #piha #sähkönsäästö #vapaalla #testi #valaistus #sähkö #ilmastointi #puutarha #sisustus #lämmitys #sähköpula #energiantuotanto #kaukolämpö #aurinko #pääsiäinen #aurinkopaneeli #osaaminen #kesämökki #tulevaisuus #sähköpalo #hiilijalanjälki #sähköasennukset #työ #sähkögrilli #sähköverkko #kinkkutemppu #ilmastonmuutos #ympäristö #sähkönsiirto #kolumni #sähköauto #kotivara #verkkopalvelu #moottorilämmitys #sähköhammasharja #sähköinen liikenne #sahkolasku