Vastaanota Kuopion Energian paperilaskut digipostilaatikko Kivraan

26.05.2020, klo 13:32

Kivra on uusi digipostilaatikko yritysten ja kuluttajien väliseen paperittomaan asiointiin. Kivralla voit vastaanottaa, maksaa ja arkistoida laskuja ja muita dokumentteja automaattisesti kaikilta palveluun liittyneiltä yrityksiltä.

Nyt myös Kuopion Energia on liittynyt palveluun. Kivraan voi myös helposti arkistoida omia muita dokumentteja, kuten takuukuitteja tai sopimuksia. Kivra palveluna on käyttäjilleen ilmainen.

Ota Kivra käyttöön ja hyvästele paperilaskut

Voit käyttää Kivraa verkkoselaimella tai lataamalla mobiilisovelluksen puhelimeesi. Rekisteröidyt palveluun turvallisesti joko verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella, minkä jälkeen saat käyttäjätunnuksen Kivraan.

Toimi näin:

1. Lataa Kivra-sovellus puhelimeesi tai mene osoitteeseen kivra.fi
2. Rekisteröidy verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella
3. Valmista! Saat seuraavan Kuopion energian laskusi sähköisesti Kivraan

Saat jatkossa viestin uuden laskun saapuessa sekä eräpäivän lähestyessä joko puhelimeesi tai sähköpostiisi. Näin laskuja ei enää joudu hukkaan ja ne tulevat maksetuksi ajallaan.

Helppoa ja turvallista laskujen maksamista

Kivrassa laskujen maksaminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla suoraan pankkitililtäsi aivan kuten maksaisit laskut verkkopankistasi. Et tarvitse erillisiä luotto- tai debit-maksukortteja maksamiseen. Maksaminen on turvallista ja jokainen lasku vahvistetaan maksuun käyttämäsi pankin tunnuslukulistalla tai -sovelluksella. Maksu veloitetaan tililtäsi heti maksun vahvistuksen jälkeen.

 

Arjesta sujuvaa yhdessä

Tarvitseeko läheisesi apua laskujen maksuun, tai onko teillä perheen yhteisiä menoja?

Kivralla hoidat maksuasiat sujuvasti joko yhdessä tai jopa kokonaan toisen henkilön puolesta, jakamalla palvelun toisen Kivra-käyttäjän kanssa.

Tutustu Kivraan tarkemmin osoitteessa kivra.fi ja ota palvelu käyttöösi.

 

Kivra on lähtöisin Ruotsista

Kivra on saapunut Suomeen Ruotsista, jossa sillä on lähes 4 miljoonaa käyttäjää. Palvelulla päivittäin asiakkaidensa kanssa asioi yli 27 000 yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Palvelu on noussut Ruotsissa suureen suosioon sen helppokäyttöisyyden ja ympäristövastuullisten arvojensa vuoksi. Palvelu on aloittanut toimintansa Suomessa vuoden 2020 alusta ja on jo nopeassa ajassa herättänyt paljon kiinnostusta sekä yritysten, että suomalaisten kuluttajien keskuudessa. Suomessa Kivran omistajiin Kivra AB:n lisäksi kuuluvat mediayhtiö Telia Company sekä vastuullisia rahoituspalveluita tarjoava Resurs Bank.

 

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Kivra

Olisinpa ottanut kivran käyttöön. Vaan kun ei.
Aukeaa vain sähköviestin sivu!

- ke 27. toukokuuta 2020 18.03.44

Vastaus: Kivra

Harmillisesti ensimmäiseen kivra.fi-linkkiin oli livahtanut virhe. Mutta nyt virhe on korjattu ja linkit toimivat. T. Kuopion Energia/Satu

Kuopion Energia - to 28. toukokuuta 2020 07.26.44

Turha Kivra

E-lasku omaan pankkiin automaattisella maksamisella on paljon kätevämpi. Voi unohtaa laskut kokonaan, kun omillaan toimeen tulevalla on tilillään aina katettakin. Miksi kummassa Kuopion Energia on lähtenyt tällaiseen. Onko joku kytkös takana?

- su 31. toukokuuta 2020 18.59.53

Vastaus: Turha Kivra

E-lasku on todella kätevä, mutta harmillisesti iso osa asiakkaistamme ei ole ottanut sitä käyttöönsä. Sen vuoksi halusimme tarjota heille vaihtoehdon, jotta saisimme vähennettyä paperilaskujen määrää. Valitsimme Kivran, koska se on monipuolinen palvelu ja käyttäjilleen maksuton. Takana ei ole mitään kytköksiä. T: Kuopion Energia/Satu

Kuopion Energia - ma 1. kesäkuuta 2020 10.03.24