Somettajan työ

06.06.2019, klo 07:19

Aloitin somettajan työt Kuopion Energialla 3.6. ja vietän täällä seuraavat pari viikkoa. Aikaisemmin olen tehnyt Youtubeen videoita kanavalleni Elina Miiaa ja päivittänyt usein Instagramia.

Somettajana Kuopion Energialla kiertelen ympäri laitoksia ja työmaita sekä tutustun talon tapoihin. Alkuvaikutelmani Kuopion Energiasta on ollut erityisen positiivinen. Ihmiset tekevät työtään iloisella, mutta silti erityisen topakalla asenteella. Yritys on tarkka työntekijöiden turvallisuudesta ja haluaa, että kaikilla on mukava olla työtä tehdessään. Kulkiessani työntekijöiden ohi saan lähes aina hyväntuulisen hymyn vastaten hyvää energiaa, joka talossa on.

Olen päässyt tutustumaan paljon laajemmin yritykseen, jota en vielä aiemmin kunnolla tuntenut. Lisäksi olen saanut ottaa runsaasti kuvia ja videoita, lähteä mukaan työmaille sekä tutustua uusiin ihmisiin.

Tulevaisuuteni on avoin ja täynnä kysymysmerkkejä, kuten varmasti monella muullakin ikäiselläni. Hain kaksoistutkintoon, lähihoitolinjalle. Haluaisin ehkä lapsiin kohdistuvaan ammattiin, mutta some, videot ja kuvat tulevat kulkemaan käsikädessä kanssani. Tämä kesätyö antaa minulle mahdollisuuden tehdä somea muuallakin kuin ainoastaan vapaa-ajalla.

Asun maatilalla Vehmersalmella viisihenkisen perheeni kanssa. Minulla on myös kaksi vanhempaa sisarusta, mutta he asuvat jo omillaan. Ensimmäisen työpäiväni jälkeen sain kuitenkin tietää, että olen saanut haluamani asunnon. Se tarkoittaa muuttoa loppukesästä Kuopion keskustaan. Muutto yksin on monelle nuorelle kova paikka, mutta itse otan sen avoimin mielin vastaan. Haluan itsenäistyä!

Aikaisemmin olen ollut työelämään tutustumisharjoitteluissa päiväkodeilla ja alakoulussa. Kuopion Energia antaa siis vaihtelua lastenhoitoon, kuten halusinkin. Halusin päästä tutustumaan juuri tämän kyseisen yrityksen kautta someen uudesta näkökulmasta.
Toivotan tämän kirjoituksen myötä oikein mukavaa ja etenkin lämmintä alkanutta kesää kaikille! Toivottavasti säät suosivat.

Kuopion Energia Oy

Elina Sutinen

somettaja

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: