Sähkökauppa lähti – mitä jäi?

19.02.2019, klo 09:50

Kuluttaja-asiakkaat eivät ole enää vuoden vaihteen jälkeen voineet ostaa Kuopion Energialta sähköenergiaa.

Sähkön myynti siirtyi Väre Energiaan - Savon Voiman, Jyväskylän Energian ja Lappeenrannan Energian kanssa perustettuun yhteiseen yhtiöön. Voimassa olleet sähköasiakkuudet siirtyivät muutoksen myötä automaattisesti Väreeseen, jonka nimissä laskutkin kesäkuusta eteenpäin tulevat.

Haapaniemen voimalaitos jauhaa sähköä ja lämpöä kuten ennenkin. Voimalaitoksen tuottaman sähkön myymme jatkossa tukkumarkkinoille – joko sähköpörssiin tai kahdenvälisin kaupoin muille kuin loppuasiakkaille. Polttoaineina käytämme jatkossakin lähialueilta hankittavaa puuta ja turvetta. Polttoainehankintamme työllistää kolmisen sataa henkilöä pääosin Pohjois-Savossa.

Kuopion Energia jatkaa kaukolämmön myyntiä entiseen tapaan. Myöskään sähkön siirron palvelut eivät muutu. Tytäryhtiömme Kuopion Sähköverkko Oy palvelee siirtoasiakkaita kuten ennen vuoden vaihdettakin. Kaukojäähdytysliiketoiminnan käynnistäminen on niin ikään Kuopion Energian vastuulla. Ensisijaisena alkuvaiheen kaukojäähdytyskohteena on Savilahden alue.

Olemme saaneet asiakaspalvelustamme hyvää palautetta ja olemme pärjänneet asiakastyytyväisyyttä mittaavissa tutkimuksissa viime vuosina erinomaisesti. Parhaana asiakaspalveluna pidämme sitä, että pystymme tarjoamaan tuotteitamme toimitusvarmasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Palvelumme laatuun panostamme jatkossakin. Haluamme myös näkyä Kuopion katukuvassa ja kuopiolaisten arjessa jatkossakin, vaikka markkinointipanostuksemme sähkökaupan lähdön myötä pieneneekin.

Huolehdimme siitä, että Kuopiossa valot palavat ja lämmintä riittää. Silloinhan Sen tuntee.

Esa Lindholm
toimitusjohtaja
Kuopion Energia Oy

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Sähkönsiirto ja sen vaikutus

Ihmettelen sähköliikkeen omistajana, miten kiusallista on maksaa ylihintaista sähkösiirtomaksua. Esimerkkinä on minulla kotimökki Leppävirran Saamaiskylässä. En ole kuluttanut yhtä ainoaa kwh-tuntia siellä, mutta sähkönsiirtomaksu tulee ja silloin tunnen, että kaikilla ei ole taatelit päässä kohdillaan.

- pe 22. helmikuuta 2019 18.38.20

yhteistyö

Hyvää huomenta
,

Nimeni on Daniel, olen töissä Link Juice Club.

Satuin huomaamaan sivustomme, ja haluisin kysyä, olisitko mahdollista tehdä yhteistyötä kanssanne ja julkaista artikkeli sivustollanne? Meille olisi tärkeää, että artikkeli sisältäisi do-follow -linkkejä, eikä lainkaan sponsori- / mainostageja ym. Olisiko verkostossanne mahdollisesti myös muita sivustoja?

Odotamme innolla vastaustanne.

Ystävällisin terveisin,

Danie

- ti 18. helmikuuta 2020 19.41.58