Vastuullista verkkopalvelua

Syksyn ajan olemme saaneet lukea mediasta erilaisia kirjoituksia sähkönsiirrosta. Kaikkien viesti on ollut sama: miten hillitä siirtohintojen nousua?

Lue lisää

Paremman huomisen energiaa varmuudella kotikaupungistasi

Samalla kun lämmön ja sähkön perustuotantomme muuttuu yhä ympäristöystävällisemmäksi ja joustavammaksi, kehitämme määrätietoisesti lämmön ja jäähdytyksen palvelutarjontaa vastaamaan paremmin asiakkaidemme ja kotikaupunkimme asukkaiden tarpeita. Olemme innolla mukana kehittämässä uutta.

Lue lisää

Kaukolämmityksen uusi vuosikymmen

Kaukolämpöenergian tuotanto perustuu Suomessa pääosin polttamiseen. Suurissa taajamissa kaukolämpö tuotetaan sähköntuotantoon yhdistettynä, jolloin myös sähköntuotannon hyötysuhde saadaan hyväksi. Yhteistuotannon ansiosta sähköä voidaan tuottaa hajautetusti eri puolella Suomea ja hyödyntää kotimaisia polttoaineita.

Lue lisää

Myllerrysten vuosi 2019

Vuosi 2019 päättyy pian ja alkaa olla aika suunnata katseet tulevaan vuoteen. Tämä loppumaisillaan oleva vuosi jää monelle yrityksemme työntekijälle mieleen erittäin tapahtumarikkaana vuotena. Melkein voisi sanoa, että vuosi on ollut aikamoista myllerrystä.

Lue lisää