Väre on arjen palveluyhtiö – Sen tuntee edelleen

Uuden ajan energiapalveluyhtiö Väre aloittaa vuoden vaihteessa. Savon Voiman, Jyväskylän Energian, Kuopion Energian ja Lappeenrannan Energian yhteisyritys vastaa jatkossa näiden yhtiöiden sähköpalveluista siirtoa ja tuotantoa lukuun ottamatta. Palveluja tuottavat ja kehittävät tutut, alueensa hyvin tuntevat asiantuntijat. Sen tuntee edelleen, mutta entistä isommin ja valmiimpana toimialan muutoksi...

Lue lisää

Sen tuntee: Töissä oppii jatkuvasti uutta

Kunnossapitoinsinööri Janne Kaukonen, 26, on kesästä lähtien kehittänyt työkseen Kuopion Sähköverkon verkkoa, jota pitää älykkäänä ja käyttövarmana.

Lue lisää

Sähköistymisen toinen aalto muuttaa arkea – taustalla viisi ajuria

Energiateknologian kiihtyvä kehitys heijastuu väistämättä arkipäiväämme. Sähkötekniikan professori Jarmo Partanen nostaa esiin viisi muutosten vauhdittajaa, jotka voivat näkyä niin sähkönkäytössä, liikenteessä kuin ilmastotekoina.

Lue lisää

Yhteinen maailmankuva sai energiayhtiöt lyömään hynttyyt yhteen

Kesällä julkistettiin tieto Savon Voiman, Jyväskylän Energian, Kuopion Energian ja Lappeenrannan Energian uuden yhteisen energiapalveluyrityksen perustamisesta. Sen suunnittelu on täydessä käynnissä ja liiketoiminnan on tarkoitus alkaa vielä kuluvan vuoden aikana.

Lue lisää