Väre on arjen palveluyhtiö – Sen tuntee edelleen

Uuden ajan energiapalveluyhtiö Väre aloittaa vuoden vaihteessa. Savon Voiman, Jyväskylän Energian, Kuopion Energian ja Lappeenrannan Energian yhteisyritys vastaa jatkossa näiden yhtiöiden sähköpalveluista siirtoa ja tuotantoa lukuun ottamatta. Palveluja tuottavat ja kehittävät tutut, alueensa hyvin tuntevat asiantuntijat. Sen tuntee edelleen, mutta entistä isommin ja valmiimpana toimialan muutoksi...

Lue lisää

Sähkönmyyntisopimukset ja -laskutus siirtyvät ensi vuonna Väreelle

Kuopion Energian nykyisten asiakkaiden sähkönmyyntisopimukset siirtyvät vuodenvaihteessa automaattisesti uudelle Väre Energia Oy:lle. Asiakkaille tämä ei aiheuta toimenpiteitä, ja sopimuksen ehdot, hinnat ja edut säilyvät entisellään. Sähkönsiirrosta vastaa edelleen Kuopion Sähköverkko Oy.

Lue lisää

Valmentaja Elina Salomäki vastasi Kuopion kutsuun: Joukkueessa antaa itsestään enemmän

Urheilijan elämä voi tarjota ainutkertaisia huippuhetkiä, mutta helpolla ne eivät tule. Vaikeita aikoja voi osua kenelle tahansa, mutta julkisuus tekee ne vielä haastavammiksi. Aiheeseen on tarttunut opinnoissaan Puijo Wolleyn naisten edustusjoukkueen valmentaja Elina Salomäki. – Lööpeissä näkyvät ikävät tarinat, mutta miten urheilijoita pystyisi tukemaan?

Lue lisää

Energiansäästöviikko: Energia-asiat tutuksi kolmen piipun alla – ysit valmiina ilmastotekoihin

Yhdeksäsluokkalaisten Energiansäästöviikon vierailu osuu melkoiseen ajankohtaan, sillä koruttomat uutiset kansainvälisestä ilmastoraportista on julkaistu juuri. Muutoksia pitää tehdä ja nopeasti. Turhaa energiankulutusta vähentämällä voi säästää sekä ympäristöä että euroja.

Lue lisää