Mitä mustan muovin alla?

Joku on voinut arvuutella, mitä Kuopion Energialla on mustan muovin alla Kumpusaaren polttoaineterminaalissa. Tuotantojohtaja Peter Seppälä kertoo, että terminaaliin pyritään kuivien kelien aikaan kokoamaan haketta varastoon Haapaniemen voimalaitosta varten.

Lue lisää

Vanha sähköasema pian purettu Haapaniemellä

Haapaniemellä toiminut vanha sähköasema on pian purettu. Elinkaarensa päähän tullut sähköaseman ulkokenttä ehti palvella voimalaitosta ja lähialueen sähkönjakelua lähes 50 vuotta. Sen tehtäviä hoitaa nyt samalle tontille sisätiloihin rakennettu uusi sähköasema, joka otettiin käyttöön viime vuoden lopulla.

Lue lisää

Jere Koistinen toi Hollywoodin Savoon

Varkautelainen Jere Koistinen, 25, tekee toista elokuvaansa suomalais-amerikkalaisen näyttelijäkaartin kanssa. Itseoppinut nuori ohjaaja ei pelkää haasteita tai virheitä. Kova palo vie eteenpäin.

Lue lisää

Yritysvastuu on tekoja, ei sanoja

Yritys vastaa toimintansa yhteiskunnallisista vaikutuksista. Yritysvastuussa on kyse siitä, millä tavoin yritys tavoittelee taloudellista kannattavuutta, joka turvaa sen kyvyn tuottaa palveluita nyt ja vielä pitkälle tulevaisuuteen. Miten aiheutetaan mahdollisimman vähän haittoja ja toisaalta tuotetaan erilaista hyvää monille.

Lue lisää