Lavauskottava Erja Lyytinen: Blues-taivaan tähdestä koko kansan tietoon

Kuopiossa syntynyt ja kasvanut kitaristi ja laulaja Erja Lyytinen on sekä kotikaupungissaan että maailman blues-piireissä tunnettu tekijä. Syksyn aikana MTV3:n Tähdet, tähdet –ohjelmassa hän on tullut tutuksi myös suurelle suomalaiselle televisioyleisölle.

Lue lisää

Oman energiankäytön asiantuntija säästää sähkölaskussaan

Tiedätkö, kuinka paljon kilowatteja saunomiskerta kuluttaa sinun saunassasi? Entä mihin aikaan vuorokaudesta energiaa kuluu kodissasi eniten? Voisiko kulutusta vähentää? Nokkela asuja säästää sähkölaskussaan merkittäviä summia.

Lue lisää

Lämpöä talteen – säästöä energiakuluihin

Talon energian kokonaiskulutus muodostuu monista tekijöistä. Lämmitysmuodon valinta, ilmanvaihto, lämmöntalteenotto ja sen jälkilämmitys sekä lattialämmitys vaikuttavat asumismukavuuteen ja sähkönkulutuksen pohjatasoon. Niiden valinnalla ja oikealla säädöllä voi vaikuttaa energiakustannuksiin.

Lue lisää

Asiakasneuvoja tekee työtä omalla persoonallaan

Leila Yletyinen palvelee asiakkaita Kuopion Energian asiakaspalvelussa, niin kasvotusten kuin puhelimitse. Hän on työskennellyt energia-alalla vuosikymmenen ajan, aiemmin Kainuussa ja vuodesta 2012 lähtien nykyisessä työpaikassaan.

Lue lisää