Tutkinto työn ohella – yök vai nam?

Ei ole tavatonta, että moni ehtii työelämänsä aikana hankkia jopa usean ammatin. Joillekin ammatin vaihto on pakon sanelemaa, joillekin vapaaehtoinen muutos. Joku on puolestaan päättänyt ehkä jo useampi vuosikymmen sitten, ettei enää koskaan kuluta koulunpenkkiä. Mutta mielihän voi muuttua – niin naisilla kuin miehilläkin. Nykyään myös jatkuva kehittyminen ja oppiminen on suorastaan työelämän edel...

Lue lisää

Joulurauhaa vai joulukiirettä

On niin kiire, ettei ehdi tehdä mitään. Joulukin on tulossa. Miksi kiireen tunne valtaa mielen? Enkö osaa organisoitua, priorisoida töitä, olenko täydellisyyden tavoittelija tai liian kunnianhimoinen? Ajattelenko aina vain muita, olenko uhrautuja, liian kiltti? En osaa sanoa ei.

Lue lisää

Energiatietoutta Kuopion ysiluokkalaisille

Kuinka moni tietää, että viikolla 41 vietetään vuosittain valtakunnallista Energiansäästöviikkoa? Me energiayhtiössä työskentelevät tiedämme kyllä, sillä tapahtuma huomioidaan kyseisellä viikolla vahvasti energiayhtiöiden sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä. Valtakunnan medioissa tapahtumaa ei juurikaan huomioida - ihmettelen kyllä suuresti, että miksi ei.

Lue lisää

TET-harjoittelusta apuja jatko-opintopaikan valintaan

Nimeni on Teemu. Olin Kuopion Energialla TET-harjoittelussa viikolla 41. Ensi keväänä minulla on edessä yhteishaku, enkä ole varma, mille alalle haluan. Halusin TET-harjoituksella saada tietoa mediatyöstä, kuvaamisesta, blogin kirjoittamisesta, viestinnästä yms. Halusin tietoa myös tietotekniikka-alan tehtävistä ja muista toimistotehtävistä.

Lue lisää