Oi niitä aikoja…miesvoimaa ja energiaa

Kun riippukeinussa köllöttelee ja katselee poutapilviä, tulee väkisinkin nostalgiset ajatukset mieleen. Mitä oli ennen Floraa? -kysymys vie mietteet kauas. Miten ennen tehtiin töitä ja millaisesta tulevaisuudesta silloin haaveiltiin? Elämä ei ollut varmaan helppoa. Katsaus menneeseen, niin ihmisen kuin yrityksen, olisi välillä hyvä tehdä, koska silloin näkee elinkaaren ja kehityksen.

Lue lisää

Ensimmäiseen uuteen kotiin

Muutto on monelle suuri elämänmuutos, varsinkin kun se tapahtuu ensimmäistä kertaa, yksin omaan kotiin. Itse olen ajatellut muuttavani omilleni lukion jälkeen. Jos lähden jatkamaan opintojani jossain kauempana, on muutto silloin pakollinen. Olen muuttanut elämäni aikana yhteensä viisi kertaa, ensin Kuopion alueella ja sen jälkeen myös Espanjaan ja takaisin. Seuraavaksi ajattelin, että suuntana voi...

Lue lisää

Minun kesätyöni

Aloitin viime viikolla kesätyöni Kuopion Energian kesäsomettajana. Olen 16-vuotias lukiolainen ja aloitan ensi syksynä toisen vuoden opinnot Kuopion taidelukio Lumitin tanssilinjalla. Asuin koko viime vuoden Espanjassa perheeni kanssa, ja kesätöiden hankkiminen sieltä käsin osoittautui hieman hankalaksi.

Lue lisää

Somettajan työ

Aloitin somettajan työt Kuopion Energialla 3.6. ja vietän täällä seuraavat pari viikkoa. Aikaisemmin olen tehnyt Youtubeen videoita kanavalleni Elina Miiaa ja päivittänyt usein Instagramia.

Lue lisää