Joulurauhaa vai joulukiirettä

On niin kiire, ettei ehdi tehdä mitään. Joulukin on tulossa. Miksi kiireen tunne valtaa mielen? Enkö osaa organisoitua, priorisoida töitä, olenko täydellisyyden tavoittelija tai liian kunnianhimoinen? Ajattelenko aina vain muita, olenko uhrautuja, liian kiltti? En osaa sanoa ei.

Lue lisää

Energiatietoutta Kuopion ysiluokkalaisille

Kuinka moni tietää, että viikolla 41 vietetään vuosittain valtakunnallista Energiansäästöviikkoa? Me energiayhtiössä työskentelevät tiedämme kyllä, sillä tapahtuma huomioidaan kyseisellä viikolla vahvasti energiayhtiöiden sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä. Valtakunnan medioissa tapahtumaa ei juurikaan huomioida - ihmettelen kyllä suuresti, että miksi ei.

Lue lisää

TET-harjoittelusta apuja jatko-opintopaikan valintaan

Nimeni on Teemu. Olin Kuopion Energialla TET-harjoittelussa viikolla 41. Ensi keväänä minulla on edessä yhteishaku, enkä ole varma, mille alalle haluan. Halusin TET-harjoituksella saada tietoa mediatyöstä, kuvaamisesta, blogin kirjoittamisesta, viestinnästä yms. Halusin tietoa myös tietotekniikka-alan tehtävistä ja muista toimistotehtävistä.

Lue lisää

TET-harjoittelussa kaukolämmön myynnissä ja voimalaitoksen laboratoriossa

Kun tuli aika hakea TET-harjoittelupaikkaa, minulle välähti mieleen sanat, jotka olin kuullut noin kaksi vuotta sitten. Silloin olin seitsemännellä luokalla Ahmon koulussa ja meillä oli kahden päivän TET-jakso tutun henkilön työpaikalla. Olin äitini mukana Kuopion Energialla ja toisena päivänä pääsin voimalaitoksen puolelle tutustumaan paikkoihin. Samalla tutustumiskäynnillä minua käytettiin labor...

Lue lisää