Tuhkasta tieksi – ja muutoinkin hyödyksi

Ulkona paukkuu pakkanen ja takassa rätisee tuli, joka lämmittää mukavasti. Palavista puista syntyy tuhkaa, jonka voi hyödyntää esimerkiksi omassa puutarhassa lannoitteena.

Lue lisää

Virtaa varmuudella – aina kun sitä tarvitset

Kuopion Sähköverkko Oy vastaa sähkönsiirrosta Kuopion keskeisellä kaupunkialueella. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että me ylläpidämme ja kehitämme paikallista sähköverkkoa, jotta saamme toimitettua sähköä häiriöittä sinne, missä sinä sitä käytät – kotiin, harrastuksiin, mökille, toimistoon ja työmaalle.

Lue lisää

Kyberturvaa ja empatiaa

Yhteyttä kyberturvallisuuden ja empatian välillä on vaikea hahmottaa. Sellainen yhteys on kuitenkin todistettavasti olemassa. Tarvitsee vain tarkastella asiaa oikeasta näkökulmasta. Yritän perustella tätä näkökulmaa blogin lopussa.

Lue lisää

Esimiehet talousopissa

Aurinkoisena syyskuun aamuna Kuopion Energia -konsernin esimiehet kokoontuivat talousoppiin. Valmennuksen tavoitteena oli muun muassa vahvistaa osallistujien talousymmärrystä ja antaa konkreettisia työkaluja siihen, miten omalla työllä voi vaikuttaa Kuopion Energian taloudelliseen menestymiseen ja miten talouden johtaminen olisi luontainen osa esimiestyötä.

Lue lisää