Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Sähköinen asiointi on viime vuosien aikana lisääntynyt huomattavasti, ja tuo muutos on vaikuttanut myös kuluttajien ostokäyttäytymiseen. Verkkoasiointi ja -ostokset on mahdollista tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa, eikä asiakas ole enää sidoksissa liikkeiden aukioloaikoihin. Olen viime aikoina itsekin lisännyt verkossa asiointia ja huomannut sen helppouden. Olkoon kysymyksessä virallisemmat a...

Lue lisää

Pumppuja pirtteihin ja sähköä liikkumiseen

Hallitus hyväksyi viime kuussa ilmastosuunnitelman. Ilmastosuunnitelma on työkalu Pariisin sopimuksen ja EU:n ilmastotavoitteiden saavuttamisessa. Suunnitelma linjaa tarvittavat keinot kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseen liikenteessä, maataloudessa, lämmityksessä ja jätehuollossa.

Lue lisää

Mitä musta tulee isona?

Meillä on ollut kotona isona puheenaiheena nuorten tulevaisuus. Mitä tapahtuu, kun peruskoulu loppuu. Moni asia kiinnostaa, mutta onko siitä ammatiksi? Mille alalle kannattaisi hakea opiskelemaan? Tuhat ja sata asiaa askarruttaa ja ei ihme, sillä onhan kyse omasta elämästä.

Lue lisää

Keskitetty vai hajautettu?

Silmiini osui taannoin uutinen suomalaisten sähkönkulutuksen tottumuksista. Artikkelissa lähes puolet haastatelluista kertoi olevansa kiinnostuneita energian pientuotannosta. Aurinkoenergian laajempaa hyödyntämistä kannatti jopa 61 prosenttia. Saman tutkimuksen mukaan ainoastaan 20 prosenttia suomalaisista haluaa käyttää ydinvoimalla tuotettua sähköä.

Lue lisää